Voetreflexologie

 

 

Wat is Reflexologie:

 

Reflexologie is gebaseerd op de gedachte dat alles volmaakt met elkaar verbonden is en één geheel vormt. Dit laatste is logisch te onderbouwen, omdat het leven ook begint met één cel. Het doel van de Reflexologie is om deze harmonie, deze eenheid weer te herstellen.

 

Reflexologie is een hulpmiddel bij het menselijk levensproces, bij het pad dat iemand volgt in zijn of haar leven. Niemand kan een ander genezen, dat kun je alleen zelf. Wel zijn er hulpmiddelen om je te helpen om dat pad te bewandelen. Reflexologie en Energy Healing zijn een van de velen mogelijkheden.

 

 
Wat is Voetreflexologie:

 

Voetreflexologie  is er op gericht de zones op de voet die in verbinding staan met diverse organen, zenuwen en klieren, een impuls te geven zodat het betreffende orgaan zich herstelt of een zwak orgaan versterkt wordt

Door massage, impulsen met de duim en/of vingers en onvoorwaardelijke aandacht kunnen blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven.

 

Een Reflexoloog kan hulp bieden bij het zelfherstellend genezingsproces door als het ware oude patronen proberen te wissen en via lichaamsbewustzijnswerk Lichaam en Geest weer in balans  te krijgen.

Reflexologie, kan openheid, tolerantie, begrip en zelf-liefde geven, zodat niet alleen de fysieke, maar ook de psychische en emotionele aspecten van de mens op een positieve wijze beïnvloed kunnen worden.