Mijn weg naar eigenheid

 

 

Karin Balvers:
"Iedereen volgt zijn eigen pad en dat geldt natuurlijk ook voor mij"

 


Ik heb mijn pad al enigszins symbolisch weergegeven op de homepagina en via alle zelfgenomen foto’s op mijn website.
Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen om door middel van delen en via het pad van inzicht en bewustwording, te komen tot persoonlijke bloei, het komen in de eigen kracht en deze te integreren in het dagelijkse leven.


Dit heb ik in het verleden via het lesgeven in de (top)sport, het geven van Faalangstreductie trainingen en als docent Voetreflexologie jaren lang gedaan.  Gekoppeld aan vrijwilligerswerk met groepen mensen met een verstandelijke beperking, een aantal ervaringen in stervens-begeleiding en het mogen werken met (hoog) sensitieve mensen.

 

Al deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat mijn kracht is komen te liggen in aandachtig luisteren, aanvoelen, verbinden, inspireren, accepteren en het leren loslaten.

Hiermee probeer ik ruimte te creëren voor veranderingen bij zowel kinderen als volwassenen (en huisdieren)

Intuïtie, spiritualiteit, sensitiviteit, het moederschap en het leven zelf hebben mij gevormd tot wie ik op dit moment ben. Daarnaast zijn reizen en ontmoetingen met andere culturen en hun zienswijze, het contact met- en het zijn in de natuur erg belangrijk voor mij.


Geïntegreerd met opleidingen in RajaYoga en meditatie, esoteric healing, gecombineerd met een aardige dosis humor en zelf-reflectie vormen de bron van waaruit ik nu leef.
Om mijn weg naar 'eigenheid' verder te verdiepen, volg ik regelmatig verdiepingscursussen en yoga-meditatie retraites en relevante workshops.
Daarnaast richt mijn interesse de laatste jaren zich ook op het gebied van astrologie, sjamanisme en edelstenen en hun werking.